

Ovog je tjedna na RTL-u s emitiranjem počeo novi show 'Hell's Kitchen Hrvatska'. Svaku je epizodu napetog showa moguće pogledati dan ranije na platformi Voyo. Sous chef Ivana Bekavac postala je mentorica crvenog tima pa ima pune ruke posla, ali je pronašla trenutak da s nama podijeli svoj omiljeni recept za jedan zdravi i bezmesni specijalitet – salatu od kvinoje s badamima i brusnicama. Ova je salata idealan ručak za sve one koji paze na liniju ili se jednostavno nastoje hraniti zdravo.
Sastojci
100 grama kvinoje
1 žlica pesta
100 grama baby špinat
2 žlice aceta balsamica
1 žlica maslinovog ulje
50 grama badema
20 grama brusnica
1 pljeskavica Beyond meat burgera
Postupak
Skuhati kvinoju. Dodati žlicu pesta u kvinoju. Izmiksati aceto i maslinovo ulje. Ispeći polpete na tavi. U zdjeli pomiješati sve sastojke i dodati nasjeckane komadiće polpete. Dobar tek!

Horoskop za nedjelju: Rakovi provjerite financije, blizanci će se družiti

Kaftan – ljetni klasik koji ovog ljeta nosimo i u gradskim kombinacijama

Imamo ideju za savršenu ljetnu frizuru, treba vam samo marama
