
Male tajne velikih majstora: Ivan Vrbanec otkriva trikove za još bolja jela s tjesteninom

Novi show "Hell's Kitchen Hrvatska", koji svi jedva čekamo, kreće s emitiranjem u srijedu, od 21.15 sati, na RTL-u, a dan ranije epizoda će biti dostupna na platformi Voyo. Radi se o jednom od najcjenjenijih i najuspješnijih reality showova u svijetu u kojem kandidati, profesionalci i perspektivni kulinarski entuzijasti prolaze sve kulinarske postupke baš kao da rade u pravom restoranu. Na njihovom putu pomagat će im, ali i određivati kazne i nagrade, isključivo glavni chef kuhinje Tom Gretić. No, neće ih pratiti sam, nego će kandidate nadgledati i Gretićevi mladi sous chefovi Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec.
Zagrepčanin Ivan Vrbanec trenutno radi kao chef kuhinje u hotelu Miramare u Crikvenici, a zanat je ispekao u brojnim renomiranim restoranima, kao što su
Od osobe s tako bogatim iskustvom kuhanja u poznatim restoranima puno ćemo toga moći naučiti – pa čak i vezano za jednostavna jela za koja smo uglavnom uvjereni kako ih znamo pripremiti. Na primjer, tjestenina, mnogima omiljeno jelo može ispasti još mnogo ukusnija - uz ove Ivanove male trikove:
Kremastija tjestenina
Neprekuhana tjestenina