

Jednistvenoj kombinaciji hraskavih preprženih lješnjaka, kremaste karamele i hladne čokolade rijetko tko može odoljeti. Desert bomboni Toffifee mnogima su omiljena poslastica, no iako su ukusni, ovi kupovni slatki zalogajčići puni su štetnih šećera i kalorija. Iako nam se bliže blagdani, a to znači još više uživanja u hrani, ove bismo godine mogli i pripaziti na to što i koliko jedemo.
Ne moramo se odreći najdražih nam slatkiša, već ih možemo probati napraviti u zdravijim, veganskim i sirovim varijantama. Upravo su takvi i vege domaći Toffifee bomboni za koje ti donosimo recept. Za njihovu će ti izradu trebati samo nekoliko sastojaka, a kalorijski će biti znatno siromašniji od kupovnog originala. Osim toga, okusom će biti još i bolji, a bit će i nutritivno bogatiji.
70 g gustog dijela kokosovog mlijeka (mala limenka)
30 g maslaca od indijskih oraščića
25 g kokosovog šećera
20 g čokolade
15 kom lješnjaka
Priprema: