403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ivan Pažanin otkrio nam je odličan recept za paštetu od bakalara

Ivan Pažanin otkrio nam je odličan recept za paštetu od bakalara
Ivana Pažanina, člana žirija popularnog kulinarskog showa, upitali smo za jedan jednostavan, a preukusan recept za Veliki petak, ali i bilo koji drugi riblji dan

Blagdani su blizu, a s njima i božićno izdanje RTL-ova kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' koje gledatelji mogu gledati od 7. prosinca u 20.45 sati na RTL-u! Bakalar kao namirnica posjeduje značajna dijetno-terapijska svojstva, a također je i nutritivno visoko kvalitetna. Bakalar je riba bogata bjelančevinama, mineralima (fosfor, kalcij, jod i željezo), ima jako malo masnoća i nisko je kaloričan. Foto: Shutterstock Sastojci:

200 g bakalara

50 g sirnog namaza

40 g maslaca

3 češnja češnjaka

slani inćuni (par komada filetiranih)

0,5 dl maslinovog ulja

malo kapara

sol i papar

peršin

Priprema: Skuhan i očišćen bakalar spojite sa svim sastojcima i razradite štapnim mikserom dok ne dobijete teksturu paštete. Dakle, ovo je vrlo jednostavno. Uz paštetu možete poslužiti zapečene kriške kruha s maslinovim uljem, premazati češnjakom i po želji poslužiti mini rajčice.  

Najčitanije
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx