
Imamo recept za najdraže jelo Audrey Hepburn. Pripremala ga je kod kuće gotovo svaki tjedan

Audrey Hepburn se za svog života našla u mnogim ulogama: bila je glumica, plesačica, filantrop i velika humanitarka. Uloga kuharice nije bila jedna od njih, ali svakako bi trebala biti, budući da je poznata glumica bila ujedno i pravi gurman.
jedan mali luk narezan na kockice
dva češnja nasjeckanog češnjaka
dvije mrkve narezane na kockice
dvije stabljike celera narezanog na kockice
dvije konzerve oguljenih rajčica
svježi bosiljak
dvije žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
450 g špageta
malo soli
svježe ribani parmezan
Postupak:
1. U velikom loncupomiješaj luk, češnjak, mrkvu, celer i rajčicu i prži na ekstra djevičanskom maslinovom ulju. Uzmi polovicu bosiljka, ukloni listove sa stabljika i dodaj ih u lonac. Kuhaj na laganoj vatri 45 minuta, povremeno miješajući i razdvajajući veće rajčice dok se kuhaju.


Baloneri i jakne za jesen: Pronašli smo modele koji su još na sniženju

Najbolji filmovi za ljeto: Romantične komedije, akcija i feel-good hitovi za vruće dane
