

Kad jesen službeno počne, imamo iznenadnu potrebu napraviti svaki mogući recept za slatki kruh. Neki od naših najdražih su , i ova narančasta ljepotica: najbolji kruh od buče koji smo ikad probale.
Za sve ljubitelje bundeve u desertima, ali i za one skeptike koji nikako da joj daju šansu - ovo je apsolutno najbolji recept za kruh od bundeve jer je svaka kriška nevjerojatno sočna, prepuna okusa i začina poput cimeta, ali ono najbolje, čokolade u svakom zalogaju! Kao i svaki drugi slatki kruh, i ovaj obožavamo zbog jednostavne i brze pripreme. Oboružaj se bundevom, začinima i čokoladom i uživaj u ovom kruhu uz čaj za desert, doručak ili međuobrok.
220 g brašna
1 žličica praška za pecivo
2 žličice cimeta
pola žličice muškatnog oraščića
1/4 žličice đumbira
1/4 žličice kardamoma
prstohvat soli
2 veća jaja
150 g smeđeg šećera
350 g pirea od muškatne buče
120 ml suncokretovog ulja
60 ml soka od naranče
120 g tamne čokolade ili čokolade za kuhanje (nasjeckane na komadiće)
Priprema:

Prvi pogled na nove scene 'Sjena prošlosti': Zamršeni odnosi i tajne bit će otkriveni i stavljeni na test

Zbog 'Lucifera' su prosvjedovale udruge, spasili su ga fanovi, a 'vrag' je promijenio naglasak!

Senzualno i svježe: Cvjetni parfemi koji su kao stvoreni za ljetne dane
